Restonomien tietotaitokilpailu

VUODEN 2018 RESTOKISOJEN SIJOITUKSET:

VOITTAJAJOUKKUE: Urban Borgå, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Porvoo

2. SIJA: Tervaporvarit, Kajaanin ammattikorkeakoulu

3.SIJA: Peltomerten Seilaajat, Seinäjoen ammattikorkeakoulu

ALUMNIVOITTAJA: Nääsrestot, Tampereen ammattikorkeakoulu

VIIMEISEN TEHTÄVÄN ESITYKSET:

https://drive.google.com/open?id=1CLOUHCwWfFjGVmo3dw-OKsq-Sp9Se549

RESTO -tietotaitokilpailun tavoitteena on tehdä restonomikoulutusta ja –nimikettä tutuksi. Tapahtuma edistää restonomiksi opiskelevien yhteistyötä sekä matkailu- ja ravitsemisalan asiantuntijoiden verkostoitumista. RESTO -tietotaitokilpailut koostuvat tulevien restonomien joukkueiden kilpailusta, matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisten kollegatreffeistä sekä tapahtuman päättävästä iltagaalasta.

RESTO –tietotaitokilpailussa tulevat restonomit edustavat omaa ammattikorkeakouluaan ja kilpailevat neljän hengen joukkueissa. Kilpailussa mitataan opiskelijoiden tietoja ja taitoja matkailu- ja ravitsemisalan osaamisalueilla. Kilpailutehtäviä suoritetaan ainakin suomen ja englannin kielillä.

Ennakkotehtävä ja kilpailutehtävät toteutetaan yhdessä yritys- ja yhteistyökumppanien kanssa. Kilpailijat pääsevät näyttämään erikoisosaamistaan suoraan alalla toimiville yrityksille ja verkostoitumaan heidän kanssaan. Yhteistyökumppanit pääsevät puolestaan esittelemään yrityksiään sekä kertomaan heidän tarjoamista työmahdollisuuksista pian valmistuville restonomiopiskelijoille.

Tutustu ohjelmaan.

Tapahtuma järjestetään 22.-23.3.2018, toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi!

 

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

2 days ago

Resto -tietotaitokilpailut

Securitas on mukana monissa kesän menevimmistä tapahtumista, kuten:
Steel Fest
Sideways
Provinssi
Flow
Cheek-päätöskeikka
SM-urheilukisat

Securitaksella on suuri vastuu vastata näiden tapahtumien turvallisuudesta turvallisuussuunnittelusta naulakkopalveluihin ja liikenteenohjaukseen. Kaikkiin näihin tapahtumiin Securitas toimittaa järjestyksenvalvojat ja tarvittaessa myös vartijat, jotka vastaavat alueen turvallisuudesta esimerkiksi yöaikaan.
Tapahtuman turvallisuustarpeesta keskustellaan aina hyvissä ajoin tapahtumanjärjestäjän kanssa, jolloin saadaan kartoitettua mitä kaikkea Securitakselta tapahtumaan tarvitaan. Toiset tapahtumat vaativat vain yksittäisiä palveluita, kun taas toisilla on tarvetta koko turvallisuuskokonaisuudelle avaimet käteen -periaatteella.

Securitaksen Senior Project Manager Ari Solja osasi kertoa hieman tapahtumien erikoispiirteistä, kuten haasteista joita Cheekin päätöskeikka Lahden montulla voi aiheuttaa. Tapahtumaan odotetaan saapuvaksi noin 30 000 ihmistä päivää kohden, ja todennäköisesti he kaikki saapuvat lyhyen aikavälin sisällä. Haasteena tässä on saada ihmiset katsomoon hallitusti, turvallisesti ja vieläpä niin että kaikilla on mukavaa. Tähän on yhtenä ratkaisuna kehitetty oheisohjelmaa, joka alkaa reilusti ennen keikan alkua ja jonka toivotaan houkuttelevan ihmisiä paikalle jo aikaisemmin.

Provinssissa Securitas vastaa esimerkiksi ensiapupalveluista, liikenteenohjauksesta, rakennuksen ja purun vartioinnista, kansainvälisten artistien erityisvaatimuksista (kuten lentokenttäsaatto), sekä tapahtuman yleisvalvonnasta.
Asiakaspalvelu on isossa osassa Securitaksen toimintaa. Kaikissa tapahtumissa ollaan mukana asiakaspalveluhengellä ja pidetään huolta, että kaikki voivat nauttia tapahtumasta turvallisesti. Securitas kouluttaakin työntekijöitään jatkuvasti ja heille järjestetään erilaisia erikoiskoulutuksia, kuten juuri asiakaspalvelukoulutusta.

Nähdään kesän tapahtumissa!
... See MoreSee Less

Tässä koostettuna kisojen parhaita paloja🤩 Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille, avustajille ja järjestäjille!😍🤗 ... See MoreSee Less