Restonomien tietotaitokilpailu

RESTO -tietotaitokilpailun tavoitteena on tehdä restonomikoulutusta ja –nimikettä tutuksi. Tapahtuma edistää restonomiksi opiskelevien yhteistyötä sekä matkailu- ja ravitsemisalan asiantuntijoiden verkostoitumista. RESTO -tietotaitokilpailut koostuvat tulevien restonomien joukkueiden kilpailusta, matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisten kollegatreffeistä sekä tapahtuman päättävästä iltagaalasta.

RESTO –tietotaitokilpailussa tulevat restonomit edustavat omaa ammattikorkeakouluaan ja kilpailevat neljän hengen joukkueissa. Kilpailussa mitataan opiskelijoiden tietoja ja taitoja matkailu- ja ravitsemisalan osaamisalueilla. Kilpailutehtäviä suoritetaan ainakin suomen ja englannin kielillä.

Ennakkotehtävä ja kilpailutehtävät toteutetaan yhdessä yritys- ja yhteistyökumppanien kanssa. Kilpailijat pääsevät näyttämään erikoisosaamistaan suoraan alalla toimiville yrityksille ja verkostoitumaan heidän kanssaan. Yhteistyökumppanit pääsevät puolestaan esittelemään yrityksiään sekä kertomaan heidän tarjoamista työmahdollisuuksista pian valmistuville restonomiopiskelijoille.

Tutustu ohjelmaan.

Tapahtuma järjestetään 22.-23.3.2018, toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi!

 

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

Royal Ravintoloilla vastuullisuus ja hävikin pienentäminen näkyy vahvasti ravintoloiden toiminnassa. Käy katsomassa videolta, miten hävikki hyödynnetään Hanko Sushissa ja Ravintola Tuhtossa. ☀️💚🍴 ... See MoreSee Less

Aikaa kilpailun alkuun: