Restonomien tietotaitokilpailu

RESTO -tietotaitokilpailun tavoitteena on tehdä restonomikoulutusta ja –nimikettä tutuksi. Tapahtuma edistää restonomiksi opiskelevien yhteistyötä sekä matkailu- ja ravitsemisalan asiantuntijoiden verkostoitumista. RESTO -tietotaitokilpailut koostuvat tulevien restonomien joukkueiden kilpailusta, matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisten kollegatreffeistä sekä tapahtuman päättävästä iltagaalasta.

RESTO –tietotaitokilpailussa tulevat restonomit edustavat omaa ammattikorkeakouluaan ja kilpailevat neljän hengen joukkueissa. Kilpailussa mitataan opiskelijoiden tietoja ja taitoja matkailu- ja ravitsemisalan osaamisalueilla. Kilpailutehtäviä suoritetaan ainakin suomen ja englannin kielillä.

Ennakkotehtävä ja kilpailutehtävät toteutetaan yhdessä yritys- ja yhteistyökumppanien kanssa. Kilpailijat pääsevät näyttämään erikoisosaamistaan suoraan alalla toimiville yrityksille ja verkostoitumaan heidän kanssaan. Yhteistyökumppanit pääsevät puolestaan esittelemään yrityksiään sekä kertomaan heidän tarjoamista työmahdollisuuksista pian valmistuville restonomiopiskelijoille.

Tapahtuma järjestetään 22.-23.3.2018, toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi!

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

Tiesitkö, että maksuton kouluruoka täyttää tänä vuonna 70 vuotta? 🎉Juhlavuoden kunniaksi HKScan Pro on lanseerannut kampanjan, johon Restokisat halusi lähteä mukaan! Päätimme järjestää Instagramin puolelle kilpailun, johon voit käydä osallistumassa täällä: www.instagram.com/p/BfYkPCdnmGY/?taken-by=restokisat

Blogimme puolella on myös kampanjasta juttua, kannattaa kurkata myös sinne! www.resto.fi/wp/category/blogi/
... See MoreSee Less

Aikaa kilpailun alkuun: