Ajankohtaista

Ennakkotehtävät julkaistu!

Vihdoin kilpailemaan saapuvien joukkueiden vastuuhenkilöt ja valmentajat ovat
saaneet sähköpostia ennakkotehtävistä. Tehtävien tekoon on varattu aikaa
8.3. asti, jolloin tehtävät tulee olla lähetettynä kello 12 mennessä.
Tehtävien materiaalit on julkaistu myös verkkosivuillamme Tehtävät-osiossa.

Iltagaalan kampaukset yhteistyökumppaniltamme S-parturi-kampaamolta!

Kampausajat ovat varattavissa 21.3.2019 asti ja niitä on rajoitetusti, joten varaathan aikasi ennakkoon. Aikoja varattavissa 16:30, 17:00, 17:30 sekä 18:00. Kampaukset tehdään Original Sokos Hotel Kimmelin viidennessä kerroksessa Niinivaara-salissa.

Ajanvaraukset tehdään suoraan S-Parturi-kampaamon puhelinpalvelun numerosta 0107622202. Opiskelijatöiden hinta on  25€ ja ammattilaistöiden 30€. Mainitsethan aikaa varatessasi aluksi varauskoodin RESTO2019 sekä mitä aikaa ja kumpaa työtä toivoisit.

 

Projektitiimin tervehdys

Joukkueiden ilmoittautuminen päättyy viikon kuluttua!

 

Ilmoittautuminen on ollut jo hyvän aikaa käynnissä ja olemme vastaanottaneet ilmoittautumisia mukavasti. Joukkueiden ilmoittautuminen päättyy 31.1.2019, joten nyt viimeistään kannattaa koota joukkue kasaan ja lähteä mukaan kisailemaan vuoden 2019 parhaan  restonomijoukkueen tittelistä!

Mahtavan kisatunnelman kokemisen lisäksi joukkueilla on mahdollisuus verkostoitua toistensa eli tulevaisuuden tekijöiden kanssa sekä tutustua yhteistyökumppaneihimme. Lisäksi kisapäivien aikana kilpailijat pääsevät kehittämään esiintymistaitojaan sekä paineensietokykyjään ja kokemaan hienon iltagaalan. Blogi-osiossa on nähtävillä vuoden 2018-kisojen Karelian  joukkueen tunnelmia kisoista.

Nähhään Pohjois-Karjalassa! 🙂

 

 

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Joululoma on lusittu ja nyt on hyvä jatkaa virkistyneenä töitä Resto2019 projektin parissa. Vuoden vaihtuminen toi suunnittelutiimeihin myös muutoksia, sillä viime syksyn suunnitteluvastuussa olleet kolmannen vuosikurssin opiskelijat aloittivat loman jälkeen syventävän harjoittelun, joten toisen vuosikurssin opiskelijoita hyppäsi remmiin mukaan, Resto -tietotaitokilpailu nimisen vapaasti valittavan kurssin muodossa.

Alamme pian julkaisemaan myös ensimmäisiä yhteistyökumppaneitamme täällä verkkosivujen yhteistyökumppanit osiossa!

Resto2019 -tiimi toivottaa hyvää alkanutta vuotta 2019! 🙂

 

 

 

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

 Nyt on Resto2019 -tiimin aika kiittää kuluneesta syksystä ja rauhoittua joulun viettoon. Jatkamme hommia taas ensi vuonna entistäkin tarmokkaampina. Joululoman myötä Karelia ammattikorkeakoulun 3. vuoden restonomiopiskelijoiden restosuunnittelutiimit jättävät hetkeksi tehtävänsä ja suuntaavat kohti syventävää harjoittelua. Tämän myötä 2. vuoden restonomit ottavat tammikuussa homman haltuun! Tästä ja muista Resto2019 tiimin kuulumisista lisää ensi vuonna 🙂

Pysykkeehän kuulolla!

🎅 Hyvää  joulua kaikille toivotteleepi Resto2019 tiimiläiset 🙂 🎅

                                           Resto2019 suunnittelutiimit joulutunnelmissa

 

 

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 18.12.2018!

Ilmoittautuminen Resto2019 -tietotaitokilpailuihin aukeaa tänään! Tässä teille linkit ilmoittautumislomakkeille! Joukkueilla, kollegoilla sekä alumneilla on jokaisella oma lomakkeensa, joten varmistathan, että aukaiset oikean linkin!

Joukkueet: Resto2019 joukkueiden ilmoittautuminen

Kollegat:  Resto2019 kollegoiden ilmoittautuminen

Alumnit: Resto2019 alumnien ilmoittautuminen

Julkaisimme tänään myös tapahtuman alustavat ohjelmat täällä verkkosivuillamme. Joukkueiden ohjelma löytyy joukkueet pudotusvalikosta, kollegoiden kollegat sekä alumnien alumnit pudotusvalikoista.

Mukavaa viimeistä työviikkoa kaikille toivottaa Resto2019 -tiimi! 🙂

Ilmoittautuminen lähenee!

Resto2019-tietotaitokilpailujen ilmoittautuminen alkaa 18.12.2018. Joukkueiden ilmoittautuminen päättyy 31.1.2019, kollegoilla ja alumneilla aikaa ilmoittautua on helmikuun loppuun asti. Viikolla 51. julkaisemme myös kisojen alustavan ohjelman, jolloin kannattaa siis ehdottomasti seurata etenkin nettisivujemme ajankohtaista osiota!

Ohjelman julkistamista odotellessa kannattaa käydä kurkkaamassa nettisivujemme majoittuminen -osio, jonne olemme jo listanneet Resto2019 -kisojen majoitusvaihtoehdot hintatietoineen. Majoitukset jokainen joukkue/koulu varaa itse suoraan hotelleista, käyttämällä hotellikohtaisia varauskoodeja, jotka löytyvät myös majoittuminen -osiosta kyseisen hotellin kohdalta.

Mukavaa joulukuunalkua toivottaa Resto2019 -tiimi! 🙂

Alumnit toista kertaa Restokisoihin!

Viime keväänä Laurea kutsui ensimmäistä kertaa myös alumnit kilpailemaan Restokisoihin, ja sieltä kuultujen positiivisten kommenttien kautta, päätimme me täällä Kareliassa jatkaa tätä perinnettä. Mainokset alumneille lähetettiin viime viikolla, ja nyt jännityksellä odotamme myös alumneja ensi maaliskuun kisoihin. Kilpailemaan alumnit voivat tulla joko jo valmiina joukkueena tai vaikka yksinkin. Ilman omaa joukkuetta tulleista alumneista me kokoamme valmiit joukkueet ja ei kun kisailemaan!

Alumnipäivä on loistava mahdollisuus päästä verestämään vanhoja opiskelu muistoja, luoda uusia tuttavuuksia sekä jo valmistuneina ammattilaisina verkostoitua alan toimijoiden ja yritysten kanssa. Alumnien kilpailupäivä on perjantai 22.3.2019, jonka jälkeen  palkitsemme myös alumnikilpailun voittajat tapahtuman huipentavassa iltagaalassa!

Resto 2019 valmistelut ovat käynnissä


Syksy on jo pitkällä ja myös ensimmäiset lumihiutaleet ovat ehtineet sataa maahan täällä Joensuussa.  Näin ollen myös seuraavien Restokisojen valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Kilpailut järjestetään täällä meillä Joensuussa maaliskuussa 2019 ensimmäistä kertaa koko Restokisojen historian aikana.

Alamme pikkuhiljaa päivittämään tänne internetsivuillemme tulevien kilpailujen ajankohtaisia asioita, kuten Resto2019 ohjelmaa sekä majoittumisvaihtoehtoja. Tekemisiämmehän voi seurata koko järjestelyjen ajan myös somesta, josta meidät löytää Facebookista nimeltä Resto -tietotaitokilpailut  ja Instagramista nimimerkillä restokisat. Pysykkeehän kuulolla !

                                Restotiimi2019 toivottaa kaikille oikein mukavaa syksyä ! 🙂

 

Syksyn kuulumisia Karelia-ammattikorkeakoulusta ja Resto2019 -kisoista


Upea aurinkoinen kesä on takana ja syksy on saapunut. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Resto2019 -tietotaitokilpailujen suunnittelu on aloitettu toden teolla. Kisojen suunnittelutiimit on kasattu ja duunit startattu. Tapahtumahan on 21-22.3.2019, joten laittakaahan päivämäärät kalentereihin ja suunnatkaa katse kohti itää. Joensuussa tavataan.

 

Hyvää kesää!


Resto2019 tiimi jää pikku hiljalleen kesälaitumille. Kisojen suunnittelu on saatu jo hyvään vauhtiin. Työ Reston parissa jatkuu jälleen elokuussa, jolloin kuulet enemmän Joensuun kisoista.

Aurinkoista kesää toivotellen: Resto-2019 tiimi: Heidi, Tuula & Tuija