Ajankohtaista

Kisojen palautekyselyt lähetetty!

Olemme lähettäneet palautekyselyt kilpailuihin osallistuneille joukkueille sekä kollegoille. Toivomme vastauksia 4.4.2019 mennessä. Mikäli et saanut kyselyä, olethan yhteydessä meihin!

Kyselystä saatujen tulosten avulla voidaan kehittää seuraavia Resto-tietotaitokilpailuja ja samalla voimme kehittää myös omaa toimintaamme Karelia-ammattikorkeakoulun järjestämissä tapahtumissa. Kyselyn vastaukset tullaan käsittelemään nimettöminä ja luottamuksellisesti.

Kollegoiden palautekysely

https://link.webropolsurveys.com/S/40D8661E6C7F417E

 

Joukkueiden palautekysely

https://link.webropolsurveys.com/S/F2F59B296C57A32F

 

Kiitos vastauksistanne!

Resto2019-tiimi

Vuoden 2019 kisatunnelmia

Vuoden 2019 kilpailut ovat ohitse ja haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme, Resto-tiimiämme sekä tapahtumaan osallistuneita joukkueita ja kollegoita! Kisojen tunnelmiin voit palata Kuvagalleria-valikosta sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Vuoden 2019 kärkikolmikko

Vuonna 2019 Resto-tietotaitokilpailuiden kolmannen sijan vei Haaga Helia Porvoon joukkue Porvoon Mitta. Toiseksi sijoittui Portistokraatit Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja koko kisan voittajiksi kruunattiin Rebels Laurea-ammattikorkeakoulusta. Resto-tiimi onnittelee jokaista joukkuetta kisamenestyksestä!

Kisat käynnissä!

Resto2019-tietotaitokilpailut ovat startanneet keväisessä Joensuussa. Päivien kulkua voit seurata Facebook- ja Instagram-tileillämme. Myös Trendiseminaarin seuraaminen onnistuu torstaina 21.3. livenä (linkki alempana).

Katso Trendiseminaari livenä!

Voit katsoa Trendiseminaarin livenä Youtubesta.
Livestream 21.3. kello 14 alkaen seuraavassa osoitteessa: https://youtu.be/8NIP15PcjvY

Enää viikko aikaa kisoihin!


Resto2019-tietotaitokilpailut starttaavat tasan viikon päästä eli 21.3.! Kisatiimi paahtaa hommia kovalla vauhdilla ja intoa puhkuen.
Infopaketit lähetetään tänään joukkueille ja kollegoille. Ensi viikon aikana kannattaa seurata aktiivisesti meidän somea jossa paljastetaan pieniä paloja tulevista kisoista.

Nähdään viikon päästä!

Resto2019 ilmoitusasia koskien alumnipäivää!

Valitettavasti joudumme haikein mielin ilmoittamaan, että tämän vuoden alumnikilpailu on
peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pahoittelemme peruutuksesta aiheutuvaa vaivaa!

Peruutus ei vaikuta muuhun Resto2019 -tietotaitokilpailuiden ohjelmaan!

Ilmoittautumismuutos

Ilmoittautuminen vuoden 2019 kilpailuihin on päättynyt joukkueiden sekä kollegoiden osalta. Pyynnöstä jatkamme alumnien ilmoittautumisaikaa 5.3. asti, joten nyt on viime hetket kerätä joukkue vaikkapa työkavereista tai vanhasta opiskeluporukasta! Alumnijoukkue voi olla kooltaan 2-5 henkilöä ja ilmoittautua voi myös yksin, jolloin Resto-tiimi järjestää joukkueen puolestasi. Ilmoittautumislinkin löydät Ilmoittautuminen-osion alta.

Alumnien ja kollegoiden ilmoittautuminen päättyy 28.2.!

Kisat vaan lähenevät ja se tarkoittaa samalla myös sitä, että kollegoiden ja alumnien ilmoittautuminen päättyy tämän viikon torstaina 28.2! Tule mukaan verkostoitumaan, kuulemaan ajankohtaisista trendeistä sekä nauttimaan karjaisesta vieraanvaraisuudesta. Suuntaa nyt ilmoittautumaan, linkit löydät Ilmoittautuminen-otsikon alta. Nähhään Joensuussa!

Ennakkotehtävät julkaistu!

Vihdoin kilpailemaan saapuvien joukkueiden vastuuhenkilöt ja valmentajat ovat
saaneet sähköpostia ennakkotehtävistä. Tehtävien tekoon on varattu aikaa
8.3. asti, jolloin tehtävät tulee olla lähetettynä kello 12 mennessä.
Tehtävien materiaalit on julkaistu myös verkkosivuillamme Tehtävät-osiossa.

Iltagaalan kampaukset yhteistyökumppaniltamme S-parturi-kampaamolta!

Kampausajat ovat varattavissa 21.3.2019 asti ja niitä on rajoitetusti, joten varaathan aikasi ennakkoon. Aikoja varattavissa 16:30, 17:00, 17:30 sekä 18:00. Kampaukset tehdään Original Sokos Hotel Kimmelin viidennessä kerroksessa Niinivaara-salissa.

Ajanvaraukset tehdään suoraan S-Parturi-kampaamon puhelinpalvelun numerosta 0107622202. Opiskelijatöiden hinta on  25€ ja ammattilaistöiden 30€. Mainitsethan aikaa varatessasi aluksi varauskoodin RESTO2019 sekä mitä aikaa ja kumpaa työtä toivoisit.

Kampauksen laiton aikana sinulla on mahdollisuus saada Riverian kosmetologiopiskelijan tekemä ilmainen pikamanikyyri. Manikyyri sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen. Ilman ajanvarausta, paikkoja rajoitetusti.

Projektitiimin tervehdys

 

Joukkueiden ilmoittautuminen päättyy viikon kuluttua!

 

Ilmoittautuminen on ollut jo hyvän aikaa käynnissä ja olemme vastaanottaneet ilmoittautumisia mukavasti. Joukkueiden ilmoittautuminen päättyy 31.1.2019, joten nyt viimeistään kannattaa koota joukkue kasaan ja lähteä mukaan kisailemaan vuoden 2019 parhaan  restonomijoukkueen tittelistä!

Mahtavan kisatunnelman kokemisen lisäksi joukkueilla on mahdollisuus verkostoitua toistensa eli tulevaisuuden tekijöiden kanssa sekä tutustua yhteistyökumppaneihimme. Lisäksi kisapäivien aikana kilpailijat pääsevät kehittämään esiintymistaitojaan sekä paineensietokykyjään ja kokemaan hienon iltagaalan. Blogi-osiossa on nähtävillä vuoden 2018-kisojen Karelian  joukkueen tunnelmia kisoista.

Nähhään Pohjois-Karjalassa! 🙂

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Joululoma on lusittu ja nyt on hyvä jatkaa virkistyneenä töitä Resto2019 projektin parissa. Vuoden vaihtuminen toi suunnittelutiimeihin myös muutoksia, sillä viime syksyn suunnitteluvastuussa olleet kolmannen vuosikurssin opiskelijat aloittivat loman jälkeen syventävän harjoittelun, joten toisen vuosikurssin opiskelijoita hyppäsi remmiin mukaan, Resto -tietotaitokilpailu nimisen vapaasti valittavan kurssin muodossa.

Alamme pian julkaisemaan myös ensimmäisiä yhteistyökumppaneitamme täällä verkkosivujen yhteistyökumppanit osiossa!

Resto2019 -tiimi toivottaa hyvää alkanutta vuotta 2019! 🙂

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

 Nyt on Resto2019 -tiimin aika kiittää kuluneesta syksystä ja rauhoittua joulun viettoon. Jatkamme hommia taas ensi vuonna entistäkin tarmokkaampina. Joululoman myötä Karelia ammattikorkeakoulun 3. vuoden restonomiopiskelijoiden restosuunnittelutiimit jättävät hetkeksi tehtävänsä ja suuntaavat kohti syventävää harjoittelua. Tämän myötä 2. vuoden restonomit ottavat tammikuussa homman haltuun! Tästä ja muista Resto2019 tiimin kuulumisista lisää ensi vuonna 🙂

Pysykkeehän kuulolla!

🎅 Hyvää  joulua kaikille toivotteleepi Resto2019 tiimiläiset 🙂 🎅

Niin iso porukka tekemässä tätä projektia, ettei edes mahduttu kuvaus alueelle! Kuva: Annu Huumarkangas, kiitos huikeista kuvauksista, meillä oli niin hauskaa!

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 18.12.2018!

Ilmoittautuminen Resto2019 -tietotaitokilpailuihin aukeaa tänään! Tässä teille linkit ilmoittautumislomakkeille! Joukkueilla, kollegoilla sekä alumneilla on jokaisella oma lomakkeensa, joten varmistathan, että aukaiset oikean linkin!

Joukkueet: Resto2019 joukkueiden ilmoittautuminen

Kollegat:  Resto2019 kollegoiden ilmoittautuminen

Alumnit: Resto2019 alumnien ilmoittautuminen

Julkaisimme tänään myös tapahtuman alustavat ohjelmat täällä verkkosivuillamme. Joukkueiden ohjelma löytyy joukkueet pudotusvalikosta, kollegoiden kollegat sekä alumnien alumnit pudotusvalikoista.

Mukavaa viimeistä työviikkoa kaikille toivottaa Resto2019 -tiimi! 🙂

Ilmoittautuminen lähenee!

Resto2019-tietotaitokilpailujen ilmoittautuminen alkaa 18.12.2018. Joukkueiden ilmoittautuminen päättyy 31.1.2019, kollegoilla ja alumneilla aikaa ilmoittautua on helmikuun loppuun asti. Viikolla 51. julkaisemme myös kisojen alustavan ohjelman, jolloin kannattaa siis ehdottomasti seurata etenkin nettisivujemme ajankohtaista osiota!

Ohjelman julkistamista odotellessa kannattaa käydä kurkkaamassa nettisivujemme majoittuminen -osio, jonne olemme jo listanneet Resto2019 -kisojen majoitusvaihtoehdot hintatietoineen. Majoitukset jokainen joukkue/koulu varaa itse suoraan hotelleista, käyttämällä hotellikohtaisia varauskoodeja, jotka löytyvät myös majoittuminen -osiosta kyseisen hotellin kohdalta.

Mukavaa joulukuunalkua toivottaa Resto2019 -tiimi! 🙂

Alumnit toista kertaa Restokisoihin!

Viime keväänä Laurea kutsui ensimmäistä kertaa myös alumnit kilpailemaan Restokisoihin, ja sieltä kuultujen positiivisten kommenttien kautta, päätimme me täällä Kareliassa jatkaa tätä perinnettä. Mainokset alumneille lähetettiin viime viikolla, ja nyt jännityksellä odotamme myös alumneja ensi maaliskuun kisoihin. Kilpailemaan alumnit voivat tulla joko jo valmiina joukkueena tai vaikka yksinkin. Ilman omaa joukkuetta tulleista alumneista me kokoamme valmiit joukkueet ja ei kun kisailemaan!

Alumnipäivä on loistava mahdollisuus päästä verestämään vanhoja opiskelu muistoja, luoda uusia tuttavuuksia sekä jo valmistuneina ammattilaisina verkostoitua alan toimijoiden ja yritysten kanssa. Alumnien kilpailupäivä on perjantai 22.3.2019, jonka jälkeen  palkitsemme myös alumnikilpailun voittajat tapahtuman huipentavassa iltagaalassa!

Resto 2019 valmistelut ovat käynnissä


Syksy on jo pitkällä ja myös ensimmäiset lumihiutaleet ovat ehtineet sataa maahan täällä Joensuussa.  Näin ollen myös seuraavien Restokisojen valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Kilpailut järjestetään täällä meillä Joensuussa maaliskuussa 2019 ensimmäistä kertaa koko Restokisojen historian aikana.

Alamme pikkuhiljaa päivittämään tänne internetsivuillemme tulevien kilpailujen ajankohtaisia asioita, kuten Resto2019 ohjelmaa sekä majoittumisvaihtoehtoja. Tekemisiämmehän voi seurata koko järjestelyjen ajan myös somesta, josta meidät löytää Facebookista nimeltä Resto -tietotaitokilpailut  ja Instagramista nimimerkillä restokisat. Pysykkeehän kuulolla !

                                Restotiimi2019 toivottaa kaikille oikein mukavaa syksyä ! 🙂

 

Syksyn kuulumisia Karelia-ammattikorkeakoulusta ja Resto2019 -kisoista


Upea aurinkoinen kesä on takana ja syksy on saapunut. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Resto2019 -tietotaitokilpailujen suunnittelu on aloitettu toden teolla. Kisojen suunnittelutiimit on kasattu ja duunit startattu. Tapahtumahan on 21-22.3.2019, joten laittakaahan päivämäärät kalentereihin ja suunnatkaa katse kohti itää. Joensuussa tavataan.

Hyvää kesää!


Resto2019 tiimi jää pikku hiljalleen kesälaitumille. Kisojen suunnittelu on saatu jo hyvään vauhtiin. Työ Reston parissa jatkuu jälleen elokuussa, jolloin kuulet enemmän Joensuun kisoista.

Aurinkoista kesää toivotellen: Resto-2019 tiimi: Heidi, Tuula & Tuija