Ajankohtaista

Ilmoittautuminen lähenee!

Resto2019-tietotaitokilpailujen ilmoittautuminen alkaa 18.12.2018. Joukkueiden ilmoittautuminen päättyy 31.1.2019, kollegoilla ja alumneilla aikaa ilmoittautua on helmikuun loppuun asti. Viikolla 51. julkaisemme myös kisojen alustavan ohjelman, jolloin kannattaa siis ehdottomasti seurata etenkin nettisivujemme ajankohtaista osiota!

Ohjelman julkistamista odotellessa kannattaa käydä kurkkaamassa nettisivujemme majoittuminen -osio, jonne olemme jo listanneet Resto2019 -kisojen majoitusvaihtoehdot hintatietoineen. Majoitukset jokainen joukkue/koulu varaa itse suoraan hotelleista, käyttämällä hotellikohtaisia varauskoodeja, jotka löytyvät myös majoittuminen -osiosta kyseisen hotellin kohdalta.

Mukavaa joulukuunalkua toivottaa Resto2019 -tiimi! 🙂

Alumnit toista kertaa Restokisoihin!

Viime keväänä Laurea kutsui ensimmäistä kertaa myös alumnit kilpailemaan Restokisoihin, ja sieltä kuultujen positiivisten kommenttien kautta, päätimme me täällä Kareliassa jatkaa tätä perinnettä. Mainokset alumneille lähetettiin viime viikolla, ja nyt jännityksellä odotamme myös alumneja ensi maaliskuun kisoihin. Kilpailemaan alumnit voivat tulla joko jo valmiina joukkueena tai vaikka yksinkin. Ilman omaa joukkuetta tulleista alumneista me kokoamme valmiit joukkueet ja ei kun kisailemaan!

Alumnipäivä on loistava mahdollisuus päästä verestämään vanhoja opiskelu muistoja, luoda uusia tuttavuuksia sekä jo valmistuneina ammattilaisina verkostoitua alan toimijoiden ja yritysten kanssa. Alumnien kilpailupäivä on perjantai 22.3.2019, jonka jälkeen  palkitsemme myös alumnikilpailun voittajat tapahtuman huipentavassa iltagaalassa!

Resto 2019 valmistelut ovat käynnissä


Syksy on jo pitkällä ja myös ensimmäiset lumihiutaleet ovat ehtineet sataa maahan täällä Joensuussa.  Näin ollen myös seuraavien Restokisojen valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Kilpailut järjestetään täällä meillä Joensuussa maaliskuussa 2019 ensimmäistä kertaa koko Restokisojen historian aikana.

Alamme pikkuhiljaa päivittämään tänne internetsivuillemme tulevien kilpailujen ajankohtaisia asioita, kuten Resto2019 ohjelmaa sekä majoittumisvaihtoehtoja. Tekemisiämmehän voi seurata koko järjestelyjen ajan myös somesta, josta meidät löytää Facebookista nimeltä Resto -tietotaitokilpailut  ja Instagramista nimimer-                                    killä restokisat. Pysykkeehän kuulolla !

                                Restotiimi2019 toivottaa kaikille oikein mukavaa syksyä ! 🙂

 

Syksyn kuulumisia Karelia-ammattikorkeakoulusta ja Resto2019 -kisoista


Upea aurinkoinen kesä on takana ja syksy on saapunut. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Resto2019 -tietotaitokilpailujen suunnittelu on aloitettu toden teolla. Kisojen suunnittelutiimit on kasattu ja duunit startattu. Tapahtumahan on 21-22.3.2019, joten laittakaahan päivämäärät kalentereihin ja suunnatkaa katse kohti itää. Joensuussa tavataan.

 

Hyvää kesää!


Resto2019 tiimi jää pikku hiljalleen kesälaitumille. Kisojen suunnittelu on saatu jo hyvään vauhtiin. Työ Reston parissa jatkuu jälleen elokuussa, jolloin kuulet enemmän Joensuun kisoista.

Aurinkoista kesää toivotellen: Resto-2019 tiimi: Heidi, Tuula & Tuija