Hospitality Mindset 5.0

Restonomeja, matkailu-, ravitsemis- ja talousalan asiantuntijoita, on koulutettu Suomessa jo 50 vuotta ja nyt huomisen restonomit kokoontuvat 19. kertaa kilpailemaan kansallisissa

Resto -tietotaitokilpailussa. Ensimmäiset kilpailut järjestettiin Turussa vuonna 2002 ja tänä vuonna kilpailut isännöi Haaga-Helian Haagan restonomikampus.

Kilpailujen tärkeä tavoite on edistää alan verkostoitumista ja lisätä restonomikoulutuksen vetovoimaisuutta. Ovathan restonomit laaja-alaisia osaajia, alansa asiantuntijoita ja kehittäjiä.

Resto 2020 -kilpailujen teema on Hospitality Mindset 5.0. Sillä halutaan viestittää, että ”Restonomi on vieraanvaraisuuden vastuullinen visionääri ja sydämellistämisen osaaja”.

Tämän haasteen 10 kilpailujoukkuetta eri puolelta Suomeen ovat ottaneet vastaan ja pääsevät osoittamaan taitojaan ja tietojaan moninaisissa tehtävissä kahden kilpailupäivien aikana.

Hospitality Mindset asenne ja sydämellistäminen näkyy myös punaisena lankana kilpailujen järjestelyissä. Mukana kilpailujen järjestelyissä on noin 150 opiskelijaa ohjaajineen. Ensimmäisen vuoden restonomiopiskelijat toimivat ”sydämellistäjinä” ja varmistavat kisojen vieraanvaraisuuden ja asiakaskokemuksen. Lukuisat muut opiskelijat ovat ideoineet ja tuottaneet kisojen kaikki tarjottavat, teema kunnioittaen.

Kilpailut huipentuvat perinteiseen palkintojenjakogaalaan. Luvassa on vastuullisia aistielämyksiä ja yllätysmomentteja pitkin iltaa.

Comments are closed.