Joulumieltä Tuomaan Markkinoilta

Onko joulumielesi vielä hakoteillä? Jos näin on päässyt kiireen keskellä käymään, käännä kurssisi pikimmiten kohti Senaatintoria ja Tuomaan joulumarkkinoita. Nappaa mukaasi sekä sormia että sielua lämmittävä kuppi kuumaa glögiä, fiilistele taustalla soivia tuttuja joululauluja ja heittäydy mukaan todelliseen toritunnelmaan!

Tuomaan Markkinat ovat Helsingin suurin ja vanhin ulkoilmassa järjestettävä joulutori ja ne herättävät vuosi vuodelta yhä enemmän huomiota niin paikallisten kuin turistien keskuudessa. 133 myyntikojua takaavat viime hetken joululahjaideoiden syntymisen ja mikä parasta, ei markkinoilta tarvitse lähteä kotiin myöskään tyhjin vatsoin.

Ruokakojut ovat pullollaan makeaa, suolaista sekä kaikkea siltä väliltä. Kolmetoista ravintolaa tarjoilevat herkullisia aterioita niin pienempään kuin isompaankin nälkään. Kokeile vaikkapa hot dog käsintehdyllä nakilla tai iki-ihana kermainen lohikeitto. Kun sokerihammasta alkaa kolottaa, herkuttele nutellavohvelilla tai tutuilla ja turvallisilla, perinteisemmillä joululeivonnaisilla.

Puhdas ja vastuullinen ruoka kiinnostaa tämän päivän kuluttajia ja he ovat valmiita näkemään vaivaa löytääkseen etsimänsä tuotteet. Look no further, sillä lähi-,  vegaani- ja luomuruoka näyttelevät suurta roolia torin ravintolamaisemassa. Täältä löydät jopa kynttiläsi vegaanisina, jos niin haluat!

Tuomaan Markkinat eivät suinkaan ole vain pelkkä kojumeri. Siellä pääset nauttimaan muun muassa livemusiikista sekä aidosta suomalaisesta saunasta. Luit oikein; tältä joulutorilta löydät oikean joulusaunan. Hikoile siis stressisi ulos saunan lauteilla hyvässä tunnelmassa ja kylmä virvoke kädessä. Myös mielesi pitää lämpimänä tieto siitä, että kyseinen lysti maksaa vain 5 euroa ja sauna-aikaa on jopa kokonainen tunti! Jos et kuitenkaan ole saunaihmisiä, voit lauteiden sijaan istahtaa joka päivä markkinoilla vierailevan joulupukin polvelle lapsuuden aikojasi verestämään.

Lähde siis metsästämään viimeisiä lahjoja tai kadonnutta joulumieltäsi Senaatintorilta vielä tämän tai huomisen aikana ennen kuin mökit sulkevat ikkunansa taas vuodeksi.

Rauhallista joulun odotusta,
Jenni Pietola

 

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

2 days ago

Resto -tietotaitokilpailut

Securitas on mukana monissa kesän menevimmistä tapahtumista, kuten:
Steel Fest
Sideways
Provinssi
Flow
Cheek-päätöskeikka
SM-urheilukisat

Securitaksella on suuri vastuu vastata näiden tapahtumien turvallisuudesta turvallisuussuunnittelusta naulakkopalveluihin ja liikenteenohjaukseen. Kaikkiin näihin tapahtumiin Securitas toimittaa järjestyksenvalvojat ja tarvittaessa myös vartijat, jotka vastaavat alueen turvallisuudesta esimerkiksi yöaikaan.
Tapahtuman turvallisuustarpeesta keskustellaan aina hyvissä ajoin tapahtumanjärjestäjän kanssa, jolloin saadaan kartoitettua mitä kaikkea Securitakselta tapahtumaan tarvitaan. Toiset tapahtumat vaativat vain yksittäisiä palveluita, kun taas toisilla on tarvetta koko turvallisuuskokonaisuudelle avaimet käteen -periaatteella.

Securitaksen Senior Project Manager Ari Solja osasi kertoa hieman tapahtumien erikoispiirteistä, kuten haasteista joita Cheekin päätöskeikka Lahden montulla voi aiheuttaa. Tapahtumaan odotetaan saapuvaksi noin 30 000 ihmistä päivää kohden, ja todennäköisesti he kaikki saapuvat lyhyen aikavälin sisällä. Haasteena tässä on saada ihmiset katsomoon hallitusti, turvallisesti ja vieläpä niin että kaikilla on mukavaa. Tähän on yhtenä ratkaisuna kehitetty oheisohjelmaa, joka alkaa reilusti ennen keikan alkua ja jonka toivotaan houkuttelevan ihmisiä paikalle jo aikaisemmin.

Provinssissa Securitas vastaa esimerkiksi ensiapupalveluista, liikenteenohjauksesta, rakennuksen ja purun vartioinnista, kansainvälisten artistien erityisvaatimuksista (kuten lentokenttäsaatto), sekä tapahtuman yleisvalvonnasta.
Asiakaspalvelu on isossa osassa Securitaksen toimintaa. Kaikissa tapahtumissa ollaan mukana asiakaspalveluhengellä ja pidetään huolta, että kaikki voivat nauttia tapahtumasta turvallisesti. Securitas kouluttaakin työntekijöitään jatkuvasti ja heille järjestetään erilaisia erikoiskoulutuksia, kuten juuri asiakaspalvelukoulutusta.

Nähdään kesän tapahtumissa!
... See MoreSee Less

Tässä koostettuna kisojen parhaita paloja🤩 Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille, avustajille ja järjestäjille!😍🤗 ... See MoreSee Less