Kesäterveisiä!

Koulujen kesälomien “painaessa päälle” on blogissakin ollut pientä hiljaiseloa, mutta tulevat Resto2018-kisat ovat olleet vahvasti mielessä kaiken aikaa. Itsellä kesäloma kuluu pitkälle niitä oikeita töitä tehden, mutta kaikki mahdolliset vapaapäivät onkin sitten käytetty mahdollisimman tehokkaasti rentoutuen ja inspiraatioita metsästäen. Ideoita tuleviin kisoihin on haettu muun muassa Itämeren toiselta puolelta sekä kotimaan metsistä. Syksymmällä valloitetaan Espanjan viinitilat ja katsotaan mitä jännittävää se tuo tullessaan. Kisojen suunnittelutiimi on palaveerannut tulevien sponsorien kanssa ja homma etenee aktiivisesti myös kulissien takana.

Ennen koulujen alkua blogiin pärähtämässä vielä mielenkiintoisia kesähaastatteluja Laureassa opiskelevista henkilöistä, joten stay tuned!

Aurinkoista kesän jatkoa kaikille,

Sanna

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

Tiesitkö, että maksuton kouluruoka täyttää tänä vuonna 70 vuotta? 🎉Juhlavuoden kunniaksi HKScan Pro on lanseerannut kampanjan, johon Restokisat halusi lähteä mukaan! Päätimme järjestää Instagramin puolelle kilpailun, johon voit käydä osallistumassa täällä: www.instagram.com/p/BfYkPCdnmGY/?taken-by=restokisat

Blogimme puolella on myös kampanjasta juttua, kannattaa kurkata myös sinne! www.resto.fi/wp/category/blogi/
... See MoreSee Less

Aikaa kilpailun alkuun: