Löydä ravintola makusi mukaan TableOnlinen avulla!

Markkinointitiimimme tutustui pöytävarauspalvelu TableOnlineen edellisenä lauantai-iltana. TableOnline.fi on maamme suurin online-pöytävarauspalvelu ja se tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa. TableOnlinen on perustanut Ville Heinonen vuonna 2010 ja se toimii sekä kuluttajien että ravintolapalveluiden tarjoajien tukena. Se käsittää kaksi puolta; pöytävarausohjelmiston, jota ravintolat käyttävät pöytävarausten vastaanottamiseen ja hallinnointiin sekä TableOnline.fi -nettisivuston, joka palvelee kuluttajia usealla eri tavalla.

TableOnline-järjestelmästä löytyy tällä hetkellä huikeat yli 300 ravintolaa, mikä takaa sen, että jokainen varmasti löytää itselleen sopivan ruokapaikan. Voit selata ravintoloita kaupungeittain ja hakua tarkentaaksesi voit käyttää muun muassa keittiöön, tunnelmaan ja ominaisuuksiin kohdistuvia ”filttereitä”.

Kun löydät kiinnostavan ravintolan, sitä klikkaamalla pääset lukemaan paikasta yleisen kuvauksen, tarkastelemaan ruokalistaa sekä lukemaan edellisten asiakkaiden jättämiä arvosteluja. Eri ravintolavaihtoehtojen vertaileminen ei tästä yksinkertaisemmaksi muutu.

Pöytävarauksen tekeminen tapahtuu vain muutamalla klikkauksella. Valitset päivän ja henkilömäärän, jonka jälkeen järjestelmä hakee sinulle saatavilla olevat ravintolat. Kun valintasi on tehty, sinun täytyy vain syöttää nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi ja olet valmis.

Päädyimme lauantaina TableOnlinesta löydettyjen suositusten kautta ravintola Kiilaan. Tiesimme paikan täyttyvän iltaa kohden jokaista pöytää myöten, joten tekemämme varaus säästi meidät stressiltä ja pääsimme nauttimaan viinilasillisistamme oman pöydän ääreen ongelmitta.

Kun varaat pöydän TableOnlinen kautta, pääset myös kirjoittamaan arvostelun verkkosivuille. Kuka tahansa ei pääse arvostelua kirjoittamaan, sillä palautepyynnön saat vasta pöytävarauksen ja ravintolakäynnin jälkeen. Tämän ansiosta tiedät arvostelujen olevan totuudenmukaisia. Kuluttaja-arvioita palvelusta löytyy jo useita kymmeniä tuhansia ja arvostelujen perusteella ravintoloiden vertailu tapahtuu helposti.

Ravintoloitsijoille yksi tärkeimmistä hyödyistä on näkyvyyden lisääminen, TableOnlinella on paljon aktiivisia käyttäjiä ja tällä hetkellä uutiskirjeen vastaanottajia on jo noin 160 000. TableOnline markkinoi ravintoloita monipuolisesti kertoen muun muassa tarjouksista ja uusista ravintolatulokkaista.

Toinen merkittävä etu ravintoloitsijoille on se, ettei varausjärjestelmän ansiosta aikaa kulu puhelimeen vastaamiseen tai sähköpostien lukuun yhtä paljon kuin normaalisti. TableOnline toimii myös täydellisenä asiakasrekisterinä, sillä kaikki järjestelmän kautta tehdyt varaukset jättävät ravintoloille jälkeensä asiakkaiden antamat henkilötiedot. Jos asiakkaat ovat antaneet luvan markkinointiin, TableOnlinen kautta voi lähettää myös sähköpostikamppanjoita suoraan kuluttajille.

-Jenni