Mukana Suomen Ruokalista® kuvauksissa

HKScan on johtava pohjoismainen lihaosaaja, ja sen pitkistä perinteistä kumpuaakin vahva osaaminen ja ammattitaito, joka on monipuolisilla palveluillaan kaikkien ammattikeittiöiden käytettävissä. HKScan tarjoaa parasta ja vastuullisesti tuotettua laatulihaa, valmisruokia ja lihavalmisteita, ja samalla se toimii lukuisten ammattikeittiöiden luotettavana kumppanina. Me Restokisoissa olemmekin erityisen ylpeitä siitä, että saamme tehdä yhteistyötä juuri HKScan Pro:n kanssa.


Monelle ammattikeittiölle tuttu julkaisu on varmasti HKScan Pro:n Suomen Ruokalista®. Se on HKScan Pro:n tuottama tuoteopas, josta on helppo löytää HKScanin tuotteita tuotetietoineen. Näin raaka-aineiden tilaaminen käy helposti. Tuotetietojen lisäksi Suomen Ruokalista® tuoteoppaasta löytää mielenkiintoista luettavaa liittyen mm. HKScanin tuotteisiin ja vastuullisuuteen.

Vuosi 2017 oli HKScan Pro:lla porsaanvuosi ja nyt vuosi 2018 on pyhitetty Kariniemen® Kananpojalle. Vuoden 2018 Suomen Ruokalista® -tuoteoppaasta löytää siis paljon tietoa monikäyttöisestä siipikarjanlihasta. Maailman terveimmät kananpojat kasvavatkin juuri Suomessa ja Kariniemen® kotitiloilla Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella.

Kananpojat syövät kotitiloilla lähiruokaa ja ruokavaliota täydennetään kasviproteiinilla, vitamiineilla ja kivennäisaineilla. Kanaloiden lämmöntuotanto hoidetaan täysin kotimaisella bioenergialla ja kanapojat saavat kasvaa ja elää vapaasti tasalämpöisessä tilassa turvepehkun päällä. Näin pystytään varmistamaan, että eläimet kasvavat terveinä. Kun kananpoikien on aika siirtyä tuotantolaitoksiin, ne matkustavat ilmastoiduilla tai lämmitetyillä autoilla mahdollisimman lyhyen matkan – näin pystytään varmistamaan lintujen stressittömyys ja hyvinvointi.

Suomalaisen siipikarjan tunnusmerkki on puhtaus. Työvälineiden sekä koko tilojen hygienia onkin Kariniemen tuotantolaitoksissa itsestäänselvyys, samoin kuin kylmäketjusta huolehtiminen. Vastuullisesti tuotetusta siipikarjanlihasta on helppo valmistaa kaikille maistuvaa ruokaa!

Me pääsimme viime marraskuussa markkinointitiimin kanssa kurkistamaan kulissien taakse, kun HKScanin koekeittiöllä kuvattiin vuoden 2018 Suomen Ruokalista® tuoteopasta. Oli mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea tällaiseen prosessiin kuuluu ja todellisten ammattilaisten työtä oli ilo seurata! Kiitos HKScan Pron koko porukalle tästä mahdollisuudesta.


-Venla

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

2 days ago

Resto -tietotaitokilpailut

Securitas on mukana monissa kesän menevimmistä tapahtumista, kuten:
Steel Fest
Sideways
Provinssi
Flow
Cheek-päätöskeikka
SM-urheilukisat

Securitaksella on suuri vastuu vastata näiden tapahtumien turvallisuudesta turvallisuussuunnittelusta naulakkopalveluihin ja liikenteenohjaukseen. Kaikkiin näihin tapahtumiin Securitas toimittaa järjestyksenvalvojat ja tarvittaessa myös vartijat, jotka vastaavat alueen turvallisuudesta esimerkiksi yöaikaan.
Tapahtuman turvallisuustarpeesta keskustellaan aina hyvissä ajoin tapahtumanjärjestäjän kanssa, jolloin saadaan kartoitettua mitä kaikkea Securitakselta tapahtumaan tarvitaan. Toiset tapahtumat vaativat vain yksittäisiä palveluita, kun taas toisilla on tarvetta koko turvallisuuskokonaisuudelle avaimet käteen -periaatteella.

Securitaksen Senior Project Manager Ari Solja osasi kertoa hieman tapahtumien erikoispiirteistä, kuten haasteista joita Cheekin päätöskeikka Lahden montulla voi aiheuttaa. Tapahtumaan odotetaan saapuvaksi noin 30 000 ihmistä päivää kohden, ja todennäköisesti he kaikki saapuvat lyhyen aikavälin sisällä. Haasteena tässä on saada ihmiset katsomoon hallitusti, turvallisesti ja vieläpä niin että kaikilla on mukavaa. Tähän on yhtenä ratkaisuna kehitetty oheisohjelmaa, joka alkaa reilusti ennen keikan alkua ja jonka toivotaan houkuttelevan ihmisiä paikalle jo aikaisemmin.

Provinssissa Securitas vastaa esimerkiksi ensiapupalveluista, liikenteenohjauksesta, rakennuksen ja purun vartioinnista, kansainvälisten artistien erityisvaatimuksista (kuten lentokenttäsaatto), sekä tapahtuman yleisvalvonnasta.
Asiakaspalvelu on isossa osassa Securitaksen toimintaa. Kaikissa tapahtumissa ollaan mukana asiakaspalveluhengellä ja pidetään huolta, että kaikki voivat nauttia tapahtumasta turvallisesti. Securitas kouluttaakin työntekijöitään jatkuvasti ja heille järjestetään erilaisia erikoiskoulutuksia, kuten juuri asiakaspalvelukoulutusta.

Nähdään kesän tapahtumissa!
... See MoreSee Less

Tässä koostettuna kisojen parhaita paloja🤩 Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille, avustajille ja järjestäjille!😍🤗 ... See MoreSee Less