Securitas tarjoaa turvallisuuspalvelut ravintolaympäristöön ja tapahtumiin

Securitas on turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa Suomen kattavimmat turvallisuusratkaisut. Securitakselta voi ostaa tapahtumiin yksittäisiä palveluita, kuten järjestyksenvalvojia, tai koko tapahtuman turvallisuuden avaimet käteen -ratkaisulla, jolloin tapahtumantuottaja voi luottavaisin mielin keskittyä kaikkiin muihin tapahtuman osa-alueisiin.

Securitas on toiminut monipuolisesti erilaisissa tapahtumissa jo vuosien ajan ja heiltä löytyy kokemusta niin isoista kuin pienistäkin tapahtumista, festivaaleista yrityskokouksiin. Securitas tarjoaa myös ovi- ja vaatesäilytyspalveluita, sekä erilaisia turvallisuuteen liittyviä koulutus-, konsultointi- ja suunnittelupalveluita.

Securitakselta voi ostaa turvallisuusalan palveluita tapahtumaan kuin tapahtumaan.
 

 

 

 

 

 

Securitaksella rakennetaan myös ravintolaympäristöön sopivia turvallisuuspalveluratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Ravintolassa turvallisuuskokonaisuus voi sisältää järjestyksenvalvontaa, turvallisuustekniikkaa ja vartiointia.

Teknologia on merkittävässä roolissa Securitaksen tarjoamissa turvallisuuspalveluissa.


 

 

 

 

Ravintolassa voidaan hyödyntää erilaisia turvatekniikan ratkaisuja, kuten kameravalvontaa, hälytyspainikkeita ja murtohälyttimiä. Securitaksen hälytyskeskus päivystää vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Markkinointitiimi kävi haastattelemassa Securitaksen Events-yksikön kenttäpäällikköä Jarkko Aholaa, joka kertoi Securitaksen olevan erityisesti ylpeä asiakaspalvelustaan. He kouluttavat henkilöstöään jatkuvasti varmistaakseen, että asiakas saa parhainta mahdollista palvelua. He toimivat aina asiakkaan tilaisuuden mukaisesti, edustaen tapahtumaa, brändiä ja tilaajaa loppuasiakkaalle.

Työasu valitaan aina tilaisuuden luonteen mukaisesti.


 

Alla olevalla videolla Jarkko kertoo vielä mikä on Events-yksikkö ja esimerkin hyvästä asiakaspalvelusta.

 

Laura Putkonen