Suomen bocuse d’Or edustaja

Reston markkinointitiimi vieraili tiistaina 7.11.2017 Fiskars Campuksella.  Fiskars Campuksella  käytiin kovaa kamppailua, kun neljästoista Suomen Bocuse d'Or edustaja valittiin.  Kisaamassa olivat kolme suomalaista huippukokkia, joiden jokaisen tavoite oli päästä edustamaan Suomea kokkien maailmanmestaruuskilpailuihin. Suomen edustajaksi maailman arvostetuimpaan kokkikilpailuun valittiin Ismo Sipeläinen, joka työskentelee tällä hetkellä ravintola Finnjävelissä. Kisaamassa olivat myös Tommi Tuominen ja Benjamin Frostell.

Tänä vuonna kokkien kilpailutehtävänä oli valmistaa 14 kala-annosta lautasille. Kala-annoksesta tuli löytyä pakollisina raaka-aineina kotimaista kuhaa sekä katkarapua. Tämän lisäksi tuli valmistaa 12 liha-annosta vadille, sekä kaksi annosta lautasille. Liha annoksen pääraaka-aineina olivat ankka ja ankan sydän.

Karsinnan voittaja Ismo Sipeläinen jatkaa nyt harjoittelua Euroopan osakilpailuun, joka pidetään Torinossa kesäkuussa 2018. Tästä kilpailusta valitaan 10 maata, jotka pääsevät osallistumaan Ranskan Lyoniin Bocuse d'Or-finaaliin tammikuussa 2019.

Suomi on myös hakemassa vuoden 2020 Bocuse d’Or Euroopan osakilpailun isännyyttä.  Tämän arvostetun kilpailun isännöinti toisi loistavaa näkyvyyttä suomalaiselle ruokakulttuurille. Reston markkinointitiimi onnittelee voittajaa!

-Riikka

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

2 days ago

Resto -tietotaitokilpailut

Securitas on mukana monissa kesän menevimmistä tapahtumista, kuten:
Steel Fest
Sideways
Provinssi
Flow
Cheek-päätöskeikka
SM-urheilukisat

Securitaksella on suuri vastuu vastata näiden tapahtumien turvallisuudesta turvallisuussuunnittelusta naulakkopalveluihin ja liikenteenohjaukseen. Kaikkiin näihin tapahtumiin Securitas toimittaa järjestyksenvalvojat ja tarvittaessa myös vartijat, jotka vastaavat alueen turvallisuudesta esimerkiksi yöaikaan.
Tapahtuman turvallisuustarpeesta keskustellaan aina hyvissä ajoin tapahtumanjärjestäjän kanssa, jolloin saadaan kartoitettua mitä kaikkea Securitakselta tapahtumaan tarvitaan. Toiset tapahtumat vaativat vain yksittäisiä palveluita, kun taas toisilla on tarvetta koko turvallisuuskokonaisuudelle avaimet käteen -periaatteella.

Securitaksen Senior Project Manager Ari Solja osasi kertoa hieman tapahtumien erikoispiirteistä, kuten haasteista joita Cheekin päätöskeikka Lahden montulla voi aiheuttaa. Tapahtumaan odotetaan saapuvaksi noin 30 000 ihmistä päivää kohden, ja todennäköisesti he kaikki saapuvat lyhyen aikavälin sisällä. Haasteena tässä on saada ihmiset katsomoon hallitusti, turvallisesti ja vieläpä niin että kaikilla on mukavaa. Tähän on yhtenä ratkaisuna kehitetty oheisohjelmaa, joka alkaa reilusti ennen keikan alkua ja jonka toivotaan houkuttelevan ihmisiä paikalle jo aikaisemmin.

Provinssissa Securitas vastaa esimerkiksi ensiapupalveluista, liikenteenohjauksesta, rakennuksen ja purun vartioinnista, kansainvälisten artistien erityisvaatimuksista (kuten lentokenttäsaatto), sekä tapahtuman yleisvalvonnasta.
Asiakaspalvelu on isossa osassa Securitaksen toimintaa. Kaikissa tapahtumissa ollaan mukana asiakaspalveluhengellä ja pidetään huolta, että kaikki voivat nauttia tapahtumasta turvallisesti. Securitas kouluttaakin työntekijöitään jatkuvasti ja heille järjestetään erilaisia erikoiskoulutuksia, kuten juuri asiakaspalvelukoulutusta.

Nähdään kesän tapahtumissa!
... See MoreSee Less

Tässä koostettuna kisojen parhaita paloja🤩 Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille, avustajille ja järjestäjille!😍🤗 ... See MoreSee Less