Suomen bocuse d’Or edustaja

Reston markkinointitiimi vieraili tiistaina 7.11.2017 Fiskars Campuksella.  Fiskars Campuksella  käytiin kovaa kamppailua, kun neljästoista Suomen Bocuse d'Or edustaja valittiin.  Kisaamassa olivat kolme suomalaista huippukokkia, joiden jokaisen tavoite oli päästä edustamaan Suomea kokkien maailmanmestaruuskilpailuihin. Suomen edustajaksi maailman arvostetuimpaan kokkikilpailuun valittiin Ismo Sipeläinen, joka työskentelee tällä hetkellä ravintola Finnjävelissä. Kisaamassa olivat myös Tommi Tuominen ja Benjamin Frostell.

Tänä vuonna kokkien kilpailutehtävänä oli valmistaa 14 kala-annosta lautasille. Kala-annoksesta tuli löytyä pakollisina raaka-aineina kotimaista kuhaa sekä katkarapua. Tämän lisäksi tuli valmistaa 12 liha-annosta vadille, sekä kaksi annosta lautasille. Liha annoksen pääraaka-aineina olivat ankka ja ankan sydän.

Karsinnan voittaja Ismo Sipeläinen jatkaa nyt harjoittelua Euroopan osakilpailuun, joka pidetään Torinossa kesäkuussa 2018. Tästä kilpailusta valitaan 10 maata, jotka pääsevät osallistumaan Ranskan Lyoniin Bocuse d'Or-finaaliin tammikuussa 2019.

Suomi on myös hakemassa vuoden 2020 Bocuse d’Or Euroopan osakilpailun isännyyttä.  Tämän arvostetun kilpailun isännöinti toisi loistavaa näkyvyyttä suomalaiselle ruokakulttuurille. Reston markkinointitiimi onnittelee voittajaa!

-Riikka

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

Tiesitkö, että maksuton kouluruoka täyttää tänä vuonna 70 vuotta? 🎉Juhlavuoden kunniaksi HKScan Pro on lanseerannut kampanjan, johon Restokisat halusi lähteä mukaan! Päätimme järjestää Instagramin puolelle kilpailun, johon voit käydä osallistumassa täällä: www.instagram.com/p/BfYkPCdnmGY/?taken-by=restokisat

Blogimme puolella on myös kampanjasta juttua, kannattaa kurkata myös sinne! www.resto.fi/wp/category/blogi/
... See MoreSee Less

Aikaa kilpailun alkuun: