Touchpoint Muovinäytös 8.2.2018

Vastuullisuuteen ja ekologisuuteen erikoistunut työvaateyritys Touchpoint järjesti helmikuussa Allas Sea Poolilla tilaisuuden, jossa kutsutut vieraat pääsivät kokemaan uudet kiertotalouden innovaatiot. Reston markkinointitiimi oli mukana tapahtumassa, ja pääsi näkemään terveydenhuollon malliston HEAL sekä Rafla-malliston uutuudet. Touchpoint on kiertotalouden edelläkävijä, ja tarjoaa loistavia ratkaisuja työvaatemarkkinoilla. Touchpointin avulla Kierrätetyt muovipullot ja kankaat saavatkin uuden elämän laadukkaina työvaatteina.

Tilaisuudessa oli puhumassa monia loistavia puhujia esimerkiksi Dutch Awearness- yrityksen perustaja Rien Otto, Hesburgerin viestintäpäällikkö Heidi Santos sekä Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n viestintäpäällikkö Mari Kamaja. Myös Kari Aihinen oli paikalla tilaisuudessa kertomassa  miten Touchpointin työvaatteet toimivat käytännössä.

Lue lisää Touchpointista: http://www.touchpoint.fi/

Kuvat: Jussi toivonen

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

Royal Ravintoloilla vastuullisuus ja hävikin pienentäminen näkyy vahvasti ravintoloiden toiminnassa. Käy katsomassa videolta, miten hävikki hyödynnetään Hanko Sushissa ja Ravintola Tuhtossa. ☀️💚🍴 ... See MoreSee Less

Aikaa kilpailun alkuun: