Herkkuterkut Ateria 2017 -tapahtumasta!

Kävimme tänään markkinointitiimin voimin Wanhassa Satamassa Ateria17 tapahtumassa, jossa kohtaavat julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun asiantuntijat eri puolilta Suomea.

Heti saavuttuamme tapahtumaan kävimme kuuntelemassa Savon Koulutuskuntayhtymän ja EkoCentrian Anu Arolaakson puheenvuoron ”Nappaa uudet ideat kasvisruokiin”. Puheenvuoron aikana näytettiin niin herkullinen video punajuurisosekeitosta linssilisukkeella, että nälkähän siinä tuli! Päätimme siis yhteistuumin lähteä nauttimaan Ateria 2017 menusta. Kurkkaa video tästä!

Menun oli suunnitellut Wanhan Sataman keittiöpäällikkö Peter Ahti ja se oli toteutettu yhteistyökumppaneiden avulla ja tuella. Lounas oli erittäin maukas ja monipuolinen ja pääsimmekin maistelemaan monia uutuuksia. Yhteistyökumppanien avulla ja tuella tapahtumassa tarjottiin aamiainen, lounas sekä kahvitarjoilut päivän aikana.

Meidänkin yhteistyökumppaneista mukana Ateria17 tapahtumassa olivat HKScan, Dieta, EkoCentrian Portaat Luomuun & Valio.

-Maaret & Riikka