Herkkuterkut Ateria 2017 -tapahtumasta!

Kävimme tänään markkinointitiimin voimin Wanhassa Satamassa Ateria17 tapahtumassa, jossa kohtaavat julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun asiantuntijat eri puolilta Suomea.

Heti saavuttuamme tapahtumaan kävimme kuuntelemassa Savon Koulutuskuntayhtymän ja EkoCentrian Anu Arolaakson puheenvuoron ”Nappaa uudet ideat kasvisruokiin”. Puheenvuoron aikana näytettiin niin herkullinen video punajuurisosekeitosta linssilisukkeella, että nälkähän siinä tuli! Päätimme siis yhteistuumin lähteä nauttimaan Ateria 2017 menusta. Kurkkaa video tästä!

Menun oli suunnitellut Wanhan Sataman keittiöpäällikkö Peter Ahti ja se oli toteutettu yhteistyökumppaneiden avulla ja tuella. Lounas oli erittäin maukas ja monipuolinen ja pääsimmekin maistelemaan monia uutuuksia. Yhteistyökumppanien avulla ja tuella tapahtumassa tarjottiin aamiainen, lounas sekä kahvitarjoilut päivän aikana.

Meidänkin yhteistyökumppaneista mukana Ateria17 tapahtumassa olivat HKScan, Dieta, EkoCentrian Portaat Luomuun & Valio.

-Maaret & Riikka

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

2 days ago

Resto -tietotaitokilpailut

Securitas on mukana monissa kesän menevimmistä tapahtumista, kuten:
Steel Fest
Sideways
Provinssi
Flow
Cheek-päätöskeikka
SM-urheilukisat

Securitaksella on suuri vastuu vastata näiden tapahtumien turvallisuudesta turvallisuussuunnittelusta naulakkopalveluihin ja liikenteenohjaukseen. Kaikkiin näihin tapahtumiin Securitas toimittaa järjestyksenvalvojat ja tarvittaessa myös vartijat, jotka vastaavat alueen turvallisuudesta esimerkiksi yöaikaan.
Tapahtuman turvallisuustarpeesta keskustellaan aina hyvissä ajoin tapahtumanjärjestäjän kanssa, jolloin saadaan kartoitettua mitä kaikkea Securitakselta tapahtumaan tarvitaan. Toiset tapahtumat vaativat vain yksittäisiä palveluita, kun taas toisilla on tarvetta koko turvallisuuskokonaisuudelle avaimet käteen -periaatteella.

Securitaksen Senior Project Manager Ari Solja osasi kertoa hieman tapahtumien erikoispiirteistä, kuten haasteista joita Cheekin päätöskeikka Lahden montulla voi aiheuttaa. Tapahtumaan odotetaan saapuvaksi noin 30 000 ihmistä päivää kohden, ja todennäköisesti he kaikki saapuvat lyhyen aikavälin sisällä. Haasteena tässä on saada ihmiset katsomoon hallitusti, turvallisesti ja vieläpä niin että kaikilla on mukavaa. Tähän on yhtenä ratkaisuna kehitetty oheisohjelmaa, joka alkaa reilusti ennen keikan alkua ja jonka toivotaan houkuttelevan ihmisiä paikalle jo aikaisemmin.

Provinssissa Securitas vastaa esimerkiksi ensiapupalveluista, liikenteenohjauksesta, rakennuksen ja purun vartioinnista, kansainvälisten artistien erityisvaatimuksista (kuten lentokenttäsaatto), sekä tapahtuman yleisvalvonnasta.
Asiakaspalvelu on isossa osassa Securitaksen toimintaa. Kaikissa tapahtumissa ollaan mukana asiakaspalveluhengellä ja pidetään huolta, että kaikki voivat nauttia tapahtumasta turvallisesti. Securitas kouluttaakin työntekijöitään jatkuvasti ja heille järjestetään erilaisia erikoiskoulutuksia, kuten juuri asiakaspalvelukoulutusta.

Nähdään kesän tapahtumissa!
... See MoreSee Less

Tässä koostettuna kisojen parhaita paloja🤩 Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille, avustajille ja järjestäjille!😍🤗 ... See MoreSee Less