Vierailulla Oktoberfest-tapahtumassa

Olemme saaneet yhteistyökumppaneidemme kautta mahtavia tilaisuuksia osallistua mielenkiintoisiin tapahtumiin. Viime viikon perjantaina markkinointitiimimme sai kutsun HKScan Finlandin, Unileverin ja Dietan “Pork On Fire” Oktoberfest -tapahtumaan.

Säät suosivat meitä ja oli mukava viettää aurinkoista syyspäivää yhdessä Team HKScan Finlandin, Unileverin, Dietan ja asiakkaiden kanssa.


Tyhjin vatsoin ei päivää tarvinnut viettää, vaan HKScanin Janne Leppänen ja Dietan Vesa Saaristo loihtivat meille herkullisia annoksia. Pääsimme nauttimaan muun muassa Dietan puuhiiligrillillä valmistettua mureaa HK Naudan ulkofileetä sekä HK Maakarit® -makkaroita, jotka tarjoiltiin herkullisten lisukkeiden kera.


Vielä on lokakuuta jäljellä, joten hyvin ehtii viettämään Oktoberfest-juhlia!

Venla & Riikka

 

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

Tiesitkö, että maksuton kouluruoka täyttää tänä vuonna 70 vuotta? 🎉Juhlavuoden kunniaksi HKScan Pro on lanseerannut kampanjan, johon Restokisat halusi lähteä mukaan! Päätimme järjestää Instagramin puolelle kilpailun, johon voit käydä osallistumassa täällä: www.instagram.com/p/BfYkPCdnmGY/?taken-by=restokisat

Blogimme puolella on myös kampanjasta juttua, kannattaa kurkata myös sinne! www.resto.fi/wp/category/blogi/
... See MoreSee Less

Aikaa kilpailun alkuun: