Yhteistyössä: Botania

Luonnollisesti loistava

Botania on tapahtumapuutarha Joensuussa, täynnä elämyksiä, tapahtumia ja kasveja.  Paikka, jossa voit juoda kahvia kasvien katveissa, rauhoittua valon ja äänen luomassa tunnelmassa sekä huumautua tropiikin tuoksuista ja lämmöstä.

Botania tarjoaa  pientä mystiikkaa ja irtiottoa arjesta ainutlaatuisessa ympäristössä sekä päivittäisiä tapahtumia aikuisille ja lapsille ympäri vuoden. Botanian koko loistavuuden voit kokea vain paikan päällä!

Mikä on Botania?

Botanian sisäpuutarhassa on kolme erilaista kasvihuonetta sekä perhoshuone. Ulkopuutarhassa on nähtävää ympäri vuoden ja sen alue yltää 3,3 hehtaariin. Puutarhoissa on yhteensä yli 2000 kasvia sekä eläimiä, kuten kultatöyhtökakadu Juuso, kilpikonnia ja liskoja.

Puutarhoihin pääsee tutustumaan parhaiten opastuskierrosten avulla, joita toteutetaan ryhmille tilauksesta. Perusopastuksella pääsee tutustumaan kasvihuoneisiin ja niiden eläimiin syvennetysti. Jos haluaa lisätä elämyksellisyyttä kokemukseensa, kannattaa valita Aistiopastus. Tällä opastuskierroksella pääsee tutustumaan yhä syvemmin kasvihuoneissa vastaan tuleviin tuttuihin hyötykasveihin.

Kahvila Botaniasta ja tilausravintolasta saa makeita ja suolaisia herkkuja, niin vierailun aikana kuin omia tilaisuuksia järjestäessä. Ruuat ja juomat maustetaan oman puutarhan kasveilla, joista tuotteet saavat uniikit makunsa.

Botania on kaiken tämän lisäksi loistava paikka järjestää esimerkiksi syntymäpäiväjuhlia, häitä tai kokouksia. Tarvittaessa ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa asiakkaan puolesta tilaisuuksien suunnittelemisen sekä hoitamisen alusta loppuun.

Botanian facebookista löytää helposti tiedot ajankohtaisista asioista sekä pääsee tutustumaan tuleviin tapahtumiin. Botania päivittää Facebookin ja verkkosivujensa lisäksi aktiivisesti myös Instagram-tiliään.

Facebook: Botania – Joensuu

Instagram: botaniajoensuu

Verkkosivut: botania.fi

Comments are closed.