Yhteistyössä: Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Koli Relax Spa

 

Julkaisimme aiemmin postauksen Karelian opiskelijoiden Koli-päivästä. Koska hyvinvointimatkailu on yhä nouseva trendi matkailijoiden keskuudessa, haluamme esitellä teille Koli Relax Spa:ta tarkemmin. Koli Relax Spa sijaitsee Kolilla Pielisen rannalla lieksassa, Break Sokos Hotel Kolin yhteydessä. Se on ainutlaatuinen maisemakylpylä, joka tarjoaa myös kauneushoitola-palveluita. Lue lisää: Kauneushoitola Edea.

Koli Relax Spa:han on helppo mennä niin hotelli-vierailun yhteydessä, kuin pelkästään kylpylää varten. Jokainen asiakas saa kylpylään tullessaan Lumenen hoitotuotteita sisältävän tuotepakkauksen, joita käyttämällä Spa-kokemukseen saa entistä enemmän hemmottelun tuntua. Tuotteet sopivat niin miehille, kuin naisillekin. Jokaiselle tuotteelle on suunniteltu ideaalinen käyttötapa ja paikka, joista löydät infoa kylpylästä. Jos kylpylään saapuu esimerkiksi kahdestaan, toisen Lumene-tuotepakkauksen voi halutessaan vaihtaa juomakiuluksi, joissa on vaihtoehtona alkoholiton ja alkoholillinen juoma.

Mitä kylpylässä on?

Koli Relax Spa:sta löytyy kuusi erilaista allasta, joissa asiakas pääsee virkistäytymään sekä hoitamaan niin mieltä, kuin kehoaan:

  • Valo-ääniallas 34 ℃
  • Poreallas 34 ℃
  • Kylmäallas 7 ℃
  • Jalkakylpyaltaat 34 ℃
  • Kylmä-kuuma allas jaloille 7 ℃ / 34 ℃
  • Ulkopaljut vaaramaisemissa 34 ℃

Koli Relax Spa:ssa aisteja hellivät myös elämyssuihkut sekä Kolin Kuohu-kylmäsuihku.

Saunat ovat tärkeässä osassa kylpylä-elämyksessä. Koli Relax Spa:sta löytyy kolme erilaista saunaa: suomalainen sauna ”Tuli”, jonka lämpötila on 80–90 ℃,  aromisauna ”Kivi”, jonka lämpötila on 60–70 ℃ sekä Höyrysauna ”Vesi”, jonka lämpötila on 40–50 ℃. Lue lisää saunapoluista.

Kylpylästä löytyy myös Relax-huone, jonka lämpöpedeistä aukeaa upea maisema Pieliselle. Huoneeseen voi tilata herkkuja sekä virkistäviä juomia.

Alla oleva video vie sinut katsomaan, miten upea Koli Relax Spa on!

Katso lisää kuvia kylpylästä ja sen tunnelmista Instagramista hakusanalla Koli Relax Spa.

sekä kylpylän omilta nettisivuilta: www.kolirelaxspa.fi

Comments are closed.