Kulttuuria ja kohtaamisia Joensuun sydämessä

Taitokortteli on Joensuun keskustassa toimiva matkailu-, käsityö- ja kulttuurikortteli. Vuosien varrella Taitokorttelista on muodostunut kaupunkilaisten, matkailijoiden sekä käsityön ammattilaisten ja harrastajien keskus. Viihtyisä ympäristö ja yli sata vuotta vanhan puutalokorttelin tunnelma kutsuvat viettämään aikaa ainutlaatuisessa, historiaa huokuvassa miljöössä keskellä kaupunkia. Taitokorttelia voidaankin pitää niin sanottuna Joensuun kaupungin olohuoneena.

Taitokorttelin ympäristö kätkee sisäänsä paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Paikallisten osaajien putiikit tarjoavat kattavan katsauksen pohjoiskarjalaiseen käsityöosaamiseen niin nuorten suunnittelijoiden kekseliäiden tuotosten kuin perinteisten käsitöiden muodossa. Kauppaneuvoksen kahvilassa voi nauttia ihania, käsin tehtyjä leivonnaisia, salaatteja sekä keittolounasta. Idyllinen miljöö tarjoaa upeat puitteet rentoon yhdessäoloon tai vaikkapa juhlien järjestämiseen. Taito Shop-myymälä kattaa monipuolisen valikoiman suomalaista designia, lahjatavaroita, kodinsisustusta sekä muita korkealaatuisia käsityötuotteita. Taitokorttelin sydämessä, Joensuun Taitokeskuksessa taas tarjoutuu mahdollisuus monenlaiseen käsityöharrastamiseen.

Taitokortteli on yksi Pohjois-Karjalan vetovoimaisimmista matkakohteista, jossa vaihtuvat näyttelyt sekä erilaiset tapahtumat tarjoavat kävijöille uutta, mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden.

Taitokorttelin julkisivua.

Taito Shop.

Taito Shop sisältä.

Kategoriat: Blogi

FACEBOOK
INSTAGRAM