Ystävänpäiväterveiset

14. päivä helmikuuta on ystävänpäivä, jota on vietetty Suomessa 1980-luvulta saakka. Muualla maailmassa päivä mielletään lähinnä rakastavaisten juhlapäiväksi, mutta Suomessa juhlitaan rakkauden lisäksi myös ystävyyttä.  

Tällä kertaa ystävänpäivällä on meille muutakin tarjottavaa, sillä meillä täällä kisojen valmistelut etenevät päätähuimaavaa vauhtia, ja pian kilpailijatkin pääsevät kunnolla aloittamaan valmistautumisensa. Joukkueiden ilmoittautumisaika on päättynyt, ja huomenna on aika julkaista kilpailun ennakkotehtävät.  Ennakkotehtävien tehtävänannot lähetetään kilpailujoukkueiden yhteyshenkilöille sekä valmentajille ja ne julkaistaan myös verkkosivuillamme Tehtävät-osiossa. 

Alumnien ja kollegoiden ilmoittautumiset ovat avoinna vielä helmikuun loppuun asti, joten nappaa ystävänpäivän hengessä kaverit kainaloon ja suunnistakaa yhdessä ilmoittautumislomakkeiden pariin.  

Kilpailun itsensä lisäksi Resto-kisojen tarkoitus on luoda yhteisöllisyyttä ja mahdollistaa verkostoitumista muiden tulevien ja nykyisten restonomien kanssa. Luodaan yhdessä Resto 2019-kisoista ikimuistoinen kokemus meille kaikille!  

Resto-toimistollakin muistetaan työkavereita ystävänpäivänä.

Comments are closed.