Get Together 10.3.2020


Ennen intensiivisiä ja vauhdikkaita kilpailupäiviä on mukavaa rentoutua ja tutustua toisiimme yhteisen tekemisen ja hyvän ruoan äärellä. Onko mitään parempaa kuin yhdessä vietetty aika ja yhteiset kokemukset ja niistä muodostuvat iloiset muistot!

Get Togetheriin voit saapua klo 18.00 lähtien. Tapahtuma järjestetään Haagan-Helian restonomikampuksen Valopihalla, jossa myös tapaamme ja lounastamme kilpailupäivien aikana. Joukkueiden oppaat, joita kutsumme Sydämellistäjinä tulevat teitä vastaan hotellille ja ohjeistavat teidät kohti Valopihaa. Ei tarvitse siis yksin löytää perille. 😊
*Hotelli Haagasta pääsee sisäkautta Haagan restonomikampukselle, halutessanne voitte jättää päällysvaatteet hotellihuoneeseenne.
Valvottu vaatesäilytys löytyy myös saapumisen yhteydestä kampukselta ja narikkaan voi jättää takkeja ja laukkuja hotellihuoneen sijaan.

Valopihalla on tarjolla kaikille joukkueille ja kollegoille runsas ja lämmin buffet-illallinen. Unohtamatta jälkiruokaa sekä kahvia ja teetä. Erityisruokavaliot ovat tarjoilussamme huomioitu. Buffet-illallisen on suunnitellut ja valmistanut ruokatuotannon opiskelijamme.
Tule paikanpäälle ja ylläty, niin et jää paitsi mistään! 😊 Buffet-illallinen tarjoillaan klo 19.00 – 21.00

Klo 18.00 – 22.00 hauskasta tekemisestä vastaavat ainakin seuraavat:

Haagan kampuksella toimii paikallisjärjestö Pore Ry. Käy heidän pisteellänsä, heiltä saat vinkkejä paikallisista opiskelija tapahtumista. Voit myös tutustua upeaan haalarimerkkiin, jota et muualta saa. Voit halutessasi ostaa itsellesi sellaisen. Halutessasi käy tutustumassa Poreen toimintaan täältä https://www.porery.com/ ja IGssä PORERY tunnuksella.

Suomen Restonomiliiton toiminnanjohtaja Joel Kettula tuo Suren mukaan iltaan. Suren edustajien kanssa voit keskusteja restonomien tulavaisuudesta. Ja kuulla kuinka Sure edistää restonomien asioita tällä matkalla kohti tulevaa. Tutustu Suren toimintaan heidän nettisivuiltaan etukäteen: https://sites.google.com/sure.fi/restonomiliitto

Myös LAB8 – palvelu kokemusten laboratorio on mukana tapahtumassa. Kuullostako jännittävältä? Sitä LAB8 tosissaan on! LAB8 on osa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Service Schoolia ja tuottavat palvelunsa osana laadukasta opetustamme. LAB8 tuo yhteen yritykset, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat ja opettajat. http://www.lab8.fi/

Luvassa vauhdikkaita ja hauskoja ohjelmanumeroita, joista lisää Haagassa.

Sydämellisesti tervetuloa kaikki joukkueet ja kollegat läheltä ja kaukaa!

10.3.2020 klo 18-22 Haagan restonomi kampuksen Valopihalla.


Comments are closed.