Ohjelma

Torstai 22.3.2018

8.30

Clarion Hotel Helsinki avajaiset

Ennakkotehtävän esitykset, kilpailujoukkueet

Ensimmäisen kilpailutehtävän tehtävänanto, Dieta Oy

Vierailu hotelli- ja ravintolamuseossa, kollegat

12.30

Lounas Clarion Hotel Helsinki

Siirtyminen Laurean Leppävaaran kampukselle

14.30

Trendiseminaari Leppävaaran kampuksella

Toisen kilpailutehtävän esittely Urtekram ja Portaat luomuun

Trendiseminaarin ohjelmassa muun muassa:

Trendit ravintolamaailmassa, Royal ravintolat

Tunnelmamuotoilu, Valmentaja Marjo Rantanen, TuneMaker

Tiedostavan asiakkaan valinnat, Luomuasiantuntija Annika Witting, Urtekram

Projektipäällikkö Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä/EkoCentria

Innovaatiot ja vastuullisuus, Head of Insight and Foresight Tomi Kuittinen, HKScan Oyj

Toisen kilpailutehtävän esitykset

17.30

Seminaari päättyy -> Espoo Urban Race iltaohjelma alkaa, Visit Espoo

20.00

Illallinen Leppävaaran kampuksella

22.30

Paluu hotelleille

 

Perjantai 23.3.2018

8.30

Kulosaaren Kasino, toisen kisapäivän avajaiset ja Royal Ravintoloiden esittely

Löydä ravintola makusi mukaan, Toimitusjohtaja Ville Heinonen, TableOnline

Tulevaisuuden työmarkkinat, Opteam

Kolmannen tehtävän esittely Opteam

Workshop, kollegat

11.30

Lounas ja kilpailutehtävän esitykset, Kulosaaren Kasino

Neljännen kilpailutehtävän esittely, Royal Ravintolat

13 – 15

Marata verkoston kokous, Kulosaaren Kasino

13.00

Yllätysohjelma, kollegat

17.30

Iltagaalan etkot, Kattilahalli

19.00

Iltagaalan ohjelma alkaa

Seuraa meitä somessa
Facebook
Instagram

Tiesitkö, että maksuton kouluruoka täyttää tänä vuonna 70 vuotta? 🎉Juhlavuoden kunniaksi HKScan Pro on lanseerannut kampanjan, johon Restokisat halusi lähteä mukaan! Päätimme järjestää Instagramin puolelle kilpailun, johon voit käydä osallistumassa täällä: www.instagram.com/p/BfYkPCdnmGY/?taken-by=restokisat

Blogimme puolella on myös kampanjasta juttua, kannattaa kurkata myös sinne! www.resto.fi/wp/category/blogi/
... See MoreSee Less

Aikaa kilpailun alkuun: