Kollegoiden ohjelma

10.3. 2020 Saapumisilta

18.0022.00
Haagan kampuksella hauskaa tekemistä ja buffet-illallinen

11.3.2020 Ensimmäinen kilpailupäivä

8.00
RESTO-tietotaitokilpailun avajaiset Haagan kampuksella
Juontajina Riikka Ritvanen ja Fanni Polón

9.30
“Maailmanluokan asiakaskokemusta – ihmiseltä ihmiselle”
Puheenvuorossa Salla Seppä, Asiakaskokemusjohtaja, Nordic Business Forum

10.3012.30
Lounas ja aikaa verkostoitumiselle tai työskentelylle
Wicked Rabbit Fazer Food & Co
& Osaamo-lounge

12.30
Lähtö Gastro Helsinki messuille
Messuihin tutustumista ja kilpailun seuraamista.

17.00
Kuljetus hotelli Haagaan

18.00
Matka jatkuu hotellilta kohti Helsingin kaupungintaloa

18.3019.30
Kaupungintalon RESTO2020-vastaanotto
Puheenvuorossa mm. Minttu Perttula, Helsingin kaupunki

19.30
Oriental Street Food by MUJI
Yhteinen ruokailu ostoskeskus Kampin ravintolassa

12.3.2020 Toinen kilpailupäivä

8.00
Toisen kilpailupäivän avaus Haagan kampuksella
Juontajina Riikka Ritvanen ja Fanni Polón

9.0010.30
LAB8 Workshop

11.00
“Time to Rock!”
Kilpailutehtävän viimeiset esitykset

13.0013.45
Lounas
Wicked Rabbit Fazer Food & Co

14.3018.30
Mahdollisuus valita mieleistä ohjelmaa
(pyydämme ilmoittautumisia viikolla 7)

  • Amos Rex -museokierros
    Näyttely Generation 2020
  • Viininmaistelu Haagassa
    Puheenjohtaja Juulia Salokangas, Vinstituutti
  • Kampaus ja/tai meikki
  • Aktiviteetit hotelli Haagassa: mm. jooga, kuntosali, uinti ja sauna

18.30
Gaalan ovet aukeavat

19.00
Säihkyvä Itämeren inspiroima iltagaala voi alkaa!
Ensimmäisen vuoden oppilaiden toteuttamana

23.00
Lähtö jatkoille Helsingin keskustaa
tai vaihtoehtoisesti hotelli Haagan aulabaariin

Älä huolehdi ohjelman tulostuksista, valmistelemme aikataulun teille valmiiksi. Se odottaa teitä täällä Haagassa.
Hymyin
Opiskelija projektipäälliköt
Essi Matikainen ja Elina Moreira-Kares

Comments are closed.