Medialle

VALTAKUNNALLINEN RESTO2019 –TIETOTAITOKILPAILU JOENSUUSSA
21.- 22.3. 2019

Valtakunnalliset restonomiopiskelijoille ja alumneille suunnatut RESTO-tietotaitokisat ovat ensimmäistä kertaa täällä Pohjois-Karjalassa 21-22.3.2019. Järjestäjänä on Karelia-ammattikorkeakoulun matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus. Kilpailun teemana on ”PURE KARELIA”. Teemalla halutaan korostaa karjalaista vieraanvaraisuutta ja alueen erityispiirteitä.

Kilpailijat ovat eri ammattikorkeakoulujen restonomiopiskelijoita sekä jo valmistuneita alumneja. Opiskelijoiden ja alumnien lisäksi kisoihin saapuu kilpailujoukkueiden valmentajia ja ammattikorkeakoulujen henkilökuntaa.

RESTO2019-tietotaitokilpailu mittaa restonomiopiskelijoiden tietoja ja taitoja. Kilpailu on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 2002 Turussa, ja se järjestetään vuorotellen restonomikoulutusta antavissa ammattikorkeakouluissa. Valmistuneille, jo ammatissa toimiville restonomeille on kilpailussa oma sarjansa.

Kilpailujen suunnitteluun ja järjestelyihin osallistuvat vahvasti kaikki Karelia-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat. Kilpailujen projektipäällikkö Heidi Hyppönen ja assistentit Niina Paulasuo ja Mira Kaarmo ovat Karelian restonomiopiskelijoita, jotka pääsevät testaamaan ja kehittämään tapahtuman järjestämis- ja tuottamistaitoja.

Maaliskuun kisapäivät koostuvat monipuolisesta ohjelmasta. Kilpailujoukkueilla kisapäiviä rytmittävät kilpailutehtävät, jotka saadaan toimeksiantoina yrityksiltä. Kollegat, opettajat eri ammattikorkeakouluista, puolestaan seuraavat kilpailutehtävien esityksiä, osallistuvat paikallisten asiantuntijoiden tähdittämään trendiseminaariin ja tutustuvat paikallisiin yrityksiin. Kaksipäiväinen tapahtuma huipentuu juhlavaan iltagaalaan, jossa palkitaan kilpailujen parhaat kilpailijat.

Resto-tietotaitokilpailut järjestetään yhdessä alueellisten yhteistyökumppanien kanssa. Kisapäivät on hyvä tilaisuus verkostoitua valtakunnallisesti ammattikorkeakouluopiskelijoiden, -toimijoiden ja elinkeinon kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta:

Kilpailun projektipäällikkö:

Heidi Hyppönen
RESTO2019@karelia.fi
050 3441382

Comments are closed.